چ. اکتبر 27th, 2021

[ad_1]

زندگی و کار در خارج از کشور چالش های خاص خود را دارد. شروع و مدیریت یک تجارت موفق در یک کشور خارجی حتی دشوارتر است.

محمود عبدالله یف که برای خدمات صادقانه یک رستوران کوچک در سئول کره جنوبی تأسیس کرد ، سختی های تبعید را نیز تجربه کرد.

رستوران Lazzat اولین غذای حلال ازبکستانی در سئول است. بنیانگذار آن به طور فعال در رویدادهای سفیر ، نمایشگاه ها و جشنواره های بین المللی شرکت می کند و غذاهای ملی ازبکستان را به خارجی ها ارائه می دهد.

سال گذشته به محمود عبدالله یف نشان “قربانی جهانگردی” در ازبکستان اهدا شد. در سال 2020 ، کلاسهای عالی طبخ غذاهای ملی ازبکستان در رستوران Lazzat برگزار شد. محمود عبدالله یف همچنین در پروژه Hello Plate کانال Discovery با چهار نفر از سرآشپزهای قدرتمند جهان در کره رقابت کرد.

خبرنگار Kun.uz در کره از رستوران Lazzat بازدید کرد ، ازبکی زندگی در این پروژه با محمود عبدالله یف گفتگو می کند.

https://www.youtube.com/watch؟v=z1fXAjDhH7g

– محمود با نام مستعار ، چگونه همه چیز شروع شد؟ چه عاملی باعث شد شما به کره بیایید و این مسیر را انتخاب کنید؟

– در سال 2009 من در فروش قطعات خودرو در ازبکستان مشغول بودم. در آن زمان ، یکی از دوستانم به کره سفر می کرد. او به من گفت: “محمود ، همچنین شناخته شده ، اگر با ما به کره بروید و لوازم یدکی اصلی را انتخاب کنید ، اگر توافق کنیم که آنها را به ازبکستان بفرستیم چه می گویید؟” او پیشنهاد داد.

به خاطر این دوست ما ، ما در پاییز سال 2009 به کره جنوبی آمدیم و تحقیق درباره شرکت ها و کارخانه های ساخت قطعات خودرو را آغاز کردیم.

– چه چیزی باعث شد آشپزخانه لازات را باز کنید؟

– وقتی در سال 2009 به کره آمدم ، تا بهار 2013 کارهای مختلفی انجام می دادم و نان تبعید را به دور از خانواده و فرزندانم می خوردم. سپس در بهار 2013 همسرم را آوردم.

در آن زمان من مشغول توزیع گوشت در مغازه های هموطنمان انور ، معروف نیز هستم. وقتی گوشت را به آشپزخانه می برم ، می گویم: “آشپزخانه ای وجود دارد ، نمی توانی آن را بخری؟” آنها گفتند. سپس به دوستم هرشیدبک گفتم: “اگر فقط گوشت خشک می فروشیم ، حالا بیایید آشپزی کنیم و بفروشیم.” آنها از پیشنهادشان خوششان آمد و ما قراردادی را برای افتتاح این رستوران منعقد کردیم.

ما در آگوست 2013 قراردادی را امضا کردیم و در اکتبر من به ازبکستان بازگشتم ، فرزندانم را به تحصیل منتقل کردم و آنها را به کره آوردم. 7 سال از افتتاح رستوران می گذرد.

– یکی از اصلی ترین مشکلات خارجی های مقیم کره زبان کره ای است. آیا در مکالمه با مشتریان کره ای و به طور کلی حفظ مدارک لازم مشکلی وجود داشت؟

– ما کره ای بلد نبودیم و انگلیسی ما خیلی خوب نیست. علاوه بر این ، کره ای ها به اندازه ما انگلیسی بلد نیستند. ما در طی کار ، بدون دیدن معلم ، در مزرعه خودمان نوشتن و صحبت کردن به زبان کره ای را یاد گرفتیم. اکنون من سطح دوم را در آزمون مهارت زبان کره ای (TOPIK) بدون اینکه جایی بخوانم ، گذراندم.

– اگر رستوران از سال 2013 شروع به کار کرده باشد ، یک سال بعد گواهینامه “رستوران توریستی” را از سازمان گردشگری کره دریافت کردید. چگونه این جایزه را کسب کردید؟

– معتقدم صداقت باید در قلب همه چیز باشد. ما اولین کسانی بودیم که غذای صادقانه ازبکستانی را در سئول ایجاد کردیم. قبلاً آشپزخانه ما توسط کره ای های ازبکستان اداره می شد و Bon Appetite نامیده می شد. در ابتدا می خواستیم نام را تغییر دهیم. اما وقتی با اقوام مشورت کردیم ، آنها گفتند کره ای ها نام اوزبیکی را به خوبی نمی دانند و ممکن است مشتریان ورودی خود را از دست بدهیم. سپس با نام قدیمی به کار خود ادامه دادیم.

نام کافه – “Bon appetit” ؛ مشتری ها آمدند و استیک ، ماکارونی خواستند. ما سوپ ، لگمون ، سوپ درست کردیم ، اما مردم منوی غذا را باز کردند و بدون شناختن غذا آنجا را ترک کردند. باور کنید یا نه ، من استیک یاد گرفتم. اول گفتند تلخ است ، بعد گفتند سخت است. بعد از 3 ماه بیدار شدن و تحقیق ، بالاخره یاد گرفتم که چگونه یک استیک خوشمزه درست کنم.

اما یک روز یکی از دوستان کره ای آمد و به من توصیه کرد به جای فروش 5 استیک در روز ، روی تهیه غذاهای ملی خود تمرکز کنم.

یک روز نمایندگان تی مون و کوپانگ به آشپزخانه ما آمدند و پرسیدند آیا می توانیم از کافه تازه افتتاح شده تبلیغ کنیم. ما غذاهای مخصوص آنها را تهیه کردیم. آنها طعم غذا را چشیدند و یک سری نظرات پشت ویدیو شروع شد. تعداد مشتریان نیز ناگهان شروع به افزایش کرد.

و در سال 2014 ، نام آشپزخانه من در سایت محبوب کره ای “Naver” ظاهر شد. سپس سازمان جهانگردی به دلیل تعداد زیاد خارجی در بین مشتریان ، بازدید و پیشنهاد تبدیل آن به “رستوران توریستی” را ارائه داد. البته الزامات خاص خود را داشت. من با کمال میل تمام شرایط را برآورده کردم و یک گواهینامه ویژه دریافت کردم.

سپس تصمیم گرفتیم نام آشپزخانه را تغییر دهیم. ما اسامی مختلفی دیدیم: تاشکند ، سمرقند ، بخارا ، بک آباد (من اهل بک آباد هستم) ، دره ، قوری ، باد … من با نام Aroma آشنا شدم و اینترنت را جستجو کردم ، هیچ شرکتی با چنین نامی در کره وجود ندارد. معنی نیز زیبا ، برای بسیاری قابل درک است ، نامی مناسب برای رستوران. به همین دلیل نام آشپزخانه را تغییر دادیم.

در سال 2015 ، نمایندگان کانال تلویزیونی بین المللی مشهور کره ای KBS آمدند و پیشنهاد دادند در مورد کافه ، در مورد خانواده ما نمایش دهند. در این نمایش ، آنها به وضوح تمام دشواری های ما ، مشکلات در تجارت را نشان دادند.

به قدرت خدا نگاه کنید ، سپس نشان دهید مهمانانی از ژاپن به عمد به رستوران آمده اند. بازدید از آمریکا ، مالزی. ما هنوز با آنها رفت و برگشت می کنیم.

در آن زمان محصولات حلال در کره کم بود. جالب اینجاست که خانواده ای از عربستان سعودی عمدا دو کیسه محصولات حلال برای ما ارسال کرده اند. به رحمت خدا نگاه کنید ، من در این نمایش تقوا داشتم و به پسرم گفتم که هیچ چیز مشکوکی را در فروشگاه نخورد ، نه حلال. خداوند متعال این چیزهای صادقانه را از مکه برای من آورده است.

“مردی که برای افتتاح رستوران به من اعتماد کرد همسر من است”

صادقانه بگویم ، من حتی قبل از آمدن به کره حتی تخم مرغ درست نکردم. ” قبل از اینکه به کره بیایم و آشپزخانه ای را باز کنم ، در یک قصابی کار می کردم و سعی کردم مقداری گوشت ، کتلت و کباب پز بپزم. اما مردی که هنگام باز کردن این آشپزخانه به من اعتماد به نفس داد همسرم بود.

همسرم به عنوان آشپز در کافه برادرم در ازبکستان کار می کرد و تقریباً همه غذاهای ملی را می پخت. وقتی آشپزخانه را باز کردم ، خانمی بود که به آشپزی اعتماد کردم.

بعدا خودم خوندمش اکنون می توانم از گربه ماهی گرفته تا دسر همه چیز را بپزم.

مصاحبه کاملاً در سایت Kun.uz است. در صفحه YouTube دارم تماشا میکنم

فروز آوازوف صحبت کرد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *